چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام حج و عمره | سعی: سوال یک

پرسش :

در سعی بین صفا و مروه، عده‌ی زیادی در کنار کوه‌های صفا و مروه تجمع می‌‌کنند، به‌گونه‌ای که موجب دشواری حرکت سعی‌کنندگان می‌‌شود. آیا کسی که سعی انجام می‌‌دهد، باید در هر دور دقیقاً به خود کوه‌ها برسد، یا این که رسیدن به اولین سکوی سنگی (محل شروع سعی برای افراد ناتوان که قدرت راه رفتن ندارند) کفایت می‌‌کند؟

پاسخ :
بالا رفتن به سوی کوه صفا و کوه مروه به اندازه‌ای که «رسیدن به کوه» و «پیمودن فاصله‌ی میان دو کوه» بر آن صدق کند، کافی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری