جمعه، 23 اسفند 1398

احکام قرآنی | سوال پنجاه و نه

پرسش :

اگر کسى حافظ کل و یا قسمتى از قرآن باشد دچار رفتارى شود که موجب حد شود، آیا حفظ قرآن او وسیلۀ تخفیف و یا گذشت از حدّش مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ حفظ قرآن مُسقِط حد نیست، ولى اگر موجب حد به اقرار ثابت شد، حاکم مى‌تواند با رعایت مصلحت عفو کند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.