جمعه، 23 اسفند 1398

احکام قرآنی | سوال شصت و دو

پرسش :

شخصى قسَم خورده تا مدت یک سال هر روز نزد قبر پدرش رفته و یک جزء قرآن را تلاوت نماید، ولى بعدها به سبب پاره‌اى سختیهاى سرما و گرما نتوانست بر سر قبر حاضر شود، آیا مى‌تواند در منزل آن مقدار را قرائت نماید؟ و همچنین آیا مى‌تواند تنها شبهاى تابستان به بالاى قبر رفته و تلاوت نماید یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ آن مقدار که بر او حرجى نیست، باید در روز نزد قبر پدر یک جزء قرآن بخواند، و در مواردى که حرجى است، خواندن قرآن در منزل لازم نیست، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.