جمعه، 23 اسفند 1398

احکام روزه | سوال شش

پرسش :

انسان مکلّف در ماه رمضان از سر شب نیّت داشت که فردا پیش از ظهر مسافرت کند، هنگامى که روز شد از تصمیم خود برگشت و بنا را گذاشت بر اینکه قبل از ظهر مسافرت نکند، و یا اینکه دو دل شد برود یا نه، آیا در این دو صورت بر فرضى که دوباره بنا بگذارد به سفر و مسافرت کند، وقتى که به حدّ ترخص رسید، مى‌تواند افطار کند با اینکه نیّت سفر از شب تا حدّ ترخص ادامه نداشته یا نمى‌تواند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ مى‌تواند افطار کند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.