شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال شصت و یک

پرسش :

در پادگانى مقدارى وسایل نظامى (پیراهن، شلوار، پتو و غیره) وجود دارد که از چند سال قبل بوده و هست و بر حسب نیاز به سربازان داده مى‌شود و بعضى از این وسایل آن قدر مانده‌اند که خراب شده‌اند. آیا ما سربازان مى‌توانیم از این وسایل استفاده کنیم؟ وسایلى که خراب شده و به درد آنها نمى‌خورد و دور انداخته شده و مى‌دانیم که از آنها دیگر استفاده نمى‌کنند، آیا مى‌توانیم براى خود برداریم و استفاده کنیم؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه برداشتن وسایل مزبور و استفاده کردن از آنها خلاف مقررات نباشد یا اینکه طورى است که یقینا ضایع مى‌شود، در این صورت گرفتن و استفاده کردن از آن مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.