شنبه، 24 اسفند 1398

مسائل مستحدثه | خیرات: سوال دو

پرسش :

اگر کسى پولى را به عنوان صرف در امور خیریه و قربة الى اللّه پرداخت نماید، آیا مى‌شود در ساخت مناره و تزیینات مسجد خرج نمود؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در فرض سؤال، چنانچه مسجد مخروبه‌اى در اطراف باشد که اهالى آنجا تمکّن از تعمیر آن را ندارند، احتیاط این است که پول مزبور را در غیر آن صرف نکنند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.