شنبه، 24 اسفند 1398

احکام خانواده | صله رحم: سوال یک

پرسش :

گاهى شخص مؤمن و مذهبى صلۀ رحم انجام مى‌دهد، ولى افراد او را اهانت کرده و آزار مى‌دهند چون دین‌دار و پیرو ولایت اهل بیت علیهم السلام است، آیا با این حال لازم است ادامه دهد، گرچه پدر و مادر باشند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر صلۀ رحم موجب حَرَج باشد، واجب نیست؛ ولى صلۀ رحم لازم نیست با رفتن به منزل ارحام و مهمانى کردن و مهمان شدن و امثال آن باشد، همین اندازه که قطع رحم نشود کافى است، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.