شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | ریش تراشیدن: سوال سه

پرسش :

تراشیدن ریش چه حکمى دارد؟ در صورت جواز، حدود آن را مشخص فرمایید؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه مکلّف مو در صورت داشته باشد، بنابر احتیاط واجب باید ربعى از صورت را که چانه در آن قرار دارد نتراشیده باقى بگذارد، بطورى که در وقت مواجهه مو در آن دیده شود و صدق کند ریش دارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.