شنبه، 24 اسفند 1398

احکام شرکت | سوال دوازده

پرسش :

شخصى مال مشترک را از جانب شرکاء به فضولى مى‌فروشد، و شرکاء نیز راضى نمى‌شوند، پس بایع را وکیل مى‌گیرند که حقّ ایشان را از مشترى بگیرد، آیا وکالت بایع صحیح است؟ با اینکه قیمت مجموع را بایع اخذ کرده است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ شریک مى‌تواند بایع را الزام کند که حصۀ وى را از مشترى بگیرد و به او برگرداند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.