شنبه، 24 اسفند 1398

احکام شرکت | سوال هفده

پرسش :

چند برادر در یک خانه و ملک مشاع زندگى مى‌کنند؛ یکى از برادران، کارگر، یا زارع در بالاى زمین، بى‌اجازه یا با اجازۀ پدر درختى مى‌نشاند، اکنون آیا صاحب آن درخت، شخص صاحب زمین است یا کسى که آن را کاشته؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ درخت ملک کسى است که آن را نشانده است نه ملک صاحب زمین، مگر اینکه بعد از کاشتن یا قبل از آن درخت را به صاحب زمین واگذار کند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.