شنبه، 24 اسفند 1398

احکام ضمان | سوال سه

پرسش :

منظور از ضمان در این فتوا از مرحوم حضرت امام (ره) چیست: «زیاده‌روى در مصرف آب و برق حرام و موجب ضمان نیز مى‌گردد»؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ مراد این است که اگر در مصرف آب و برق زیاده‌روى کند، قیمت آن را باید بپردازد، و الله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.