يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام بیع | سوال بیست و دو

پرسش :

اگر پدرى در معاملۀ خانه‌اى با پسرش به عنوان بایع، حقّ فسخ را مادام العمر براى خودش قرار دهد، آیا این معامله صحیح است؟ یا آنکه باید مقیّد به سالهاى معینى نماید؟ (مثلا براى ۵٠ سال).

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در بیع باید مدت حقّ فسخ معیّن باشد، بلى در صلح حقّ فسخ مادام العمر مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.