يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام ارث | سوال بیست و یک

پرسش :

فردى هستم غیر از طبقۀ سوم، وارثى ندارم، آیا اموالم را وقف کنم یا براى آنها به ارث بگذارم؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ املاکتان را مى‌توانید به ارث بگذارید و مى‌توانید وقف کنید، اختیار آن با شماست؛ و اگر احتمال مى‌دهید، بعد از شما به دست غیر اهل بیفتد و آن را در غیر رضاى خدا صرف کنند، اولىٰ این است که وقف کنید، به این نحو که: املاکم را در جهت یا جهات خیریّه مسلوبة المنفعه، یعنى به استثناى منافع مادام العمر، وقف مى‌کنم، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.