يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام | خوردن و آشامیدن: سوال دو

پرسش :

وسایل قیمتى که در سرزمینهاى غیر اسلامى و غیر مسلمان‌نشین پیدا مى‌شوند، اگر مورد احتیاج افراد مسلمان باشد و مسترد نگردد، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر محرز نشود که مال مسلمان است، مى‌توان تملک کرد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.