يکشنبه، 25 اسفند 1398

بانکداری و احکام بانک | سوال ده

پرسش :

کسى بگوید که: هرکس به من فلان مقدار پول قرض بدهد، مقدار اضافى به او خواهم داد، در این مورد که شرط زیادى از طرف صاحب پول نیست، آیا بازهم ربا است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه فقط وعده باشد و شرط زیادى نکنند، به طورى که اگر قرض‌گیرنده به وعدۀ خود وفا نکرد، قرض دهنده حق مطالبۀ آن زیادى را براى خود قائل نباشد، مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.