يکشنبه، 25 اسفند 1398

بانکداری و احکام بانک | سوال دوازده

پرسش :

فروش اسکناس به اسکناس چه حکمى دارد و راه فرار از ربا را بیان فرمایید؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ فروش پول نقد شخصى به پول نقد شخصى به زیاده جایز است، ولى نسیه جایز نیست؛ و راههاى تخلص از ربا، در قسمت آخر رسالۀ توضیح المسائل آمده است، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.