يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام پزشکی | سوال هشت

پرسش :

در اطاق عمل خانمهاى پرستار براى دادن ابزار جراحى گاهى دستشان در دست پزشک نامحرم قرار مى‌گیرد، آیا شرعاً حرام است یا نه؟ بد نیست بدانیم هر دو یا حد اقل یکى‌شان دستکش پلاستیکى در دست دارد.

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در فرض مزبور که لا اقل یک طرف دستکش پوشیده است، در صورتى که قصد التذاذ جنسى نباشد، مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.