يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام پزشکی | سوال چهل و نه

پرسش :

زنى تخمک براى باردار شدن ندارد، اما شوهر او نطفه دارد، آیا مشروع است که از زن اجنبى تخمک برداشته شود و با نطفۀ مرد که همسر آن زن بى‌تخمک است در رحم او قرار دهند یا نه؟ لطفاً نظر شریف را مرقوم فرمایید؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه مباشر در اخراج تخمک از زن اجنبیه، شوهر آن زن باشد، یا تخمک را از رحم زن اجنبیه در وقت معالجه از مرض رحم او درآورند و مباشر در زرع تخمک در رحم زنى که تخمک ندارد هم شوهر او باشد، مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.