يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام پزشکی | سوال پنجاه

پرسش :

اگر پزشک تشخیص دهد که باردارى براى مادر ضرر دارد، چنانچه بچه در شکم بماند مادر یا نوزاد یا یکى از آن دو مى‌میرند، در این صورت آیا سقط جنین جایز است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه مادر خوف داشته باشد که وجود حمل براى جان او خطر دارد- و لو از گفتۀ دکتر حاذق این حرف براى او پیدا شود- خود مادر مى‌تواند با خوردن دوا و مثل آن اسقاط کند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.