يکشنبه، 25 اسفند 1398

اجزاء و شرایط نماز | سوال چهار

پرسش :

در فقه الرضا، شهادت ثالثه در تشهد نماز ذکر شده، آیا این دلیل بر جواز مى‌شود یا خیر؟ آیا فقه رضا علیه السلام خودش از کتب معتبره محسوب مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ کتاب فقه الرضا اعتبار ندارد و نمى‌تواند مدرک حکم شرعى قرار گیرد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.