يکشنبه، 25 اسفند 1398

اجزاء و شرایط نماز | سوال یکصد و دو

پرسش :

خواندن نافلۀ ظهر و عصر پیش از نماز واجب ظهر و عصر، در جز روزهاى جمعه چه صورتى دارد؟ و آیا ثوابى هم دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ وقت نافلۀ ظهر بعد از زوال خورشید و قبل از نماز ظهر، و وقت نافلۀ عصر بعد از نماز ظهر و قبل از نماز عصر است؛ و مقدّم کردن نافلۀ ظهر و عصر بر زوال خورشید در روز جمعه بلکه در غیر روز جمعه در صورتى که بداند بعد از زوال از آن متمکن نمى‌شود مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.