جمعه، 1 فروردين 1399

بهبودی از کرونا و ابتلای دوباره به این بیماری

پرسش :

آیا افراد بهبودیافته از بیماری کرونا، دوباره به کرونا مبتلا می‌شوند؟

پاسخ :

تعداد موارد تأیید شده شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا دیده می‌شود و شیوع این بیماری هم‌اکنون در حال گسترش است. با توجه به اینکه اطلاعات مربوط به ویروس کرونا جدید است، نمی‌توان گفت بدن بیماران بهبود یافته تا چه مدت در برابر ویروس کرونا از آن‌ها محافظت می‌کند.

در حال حاضر، التهاب کوید_۱۹ بسیار بالاست. افرادی که دارای ویروس کرونا هستند، باید توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند، شستن دست‌ها برای این افراد بسیار مهم است، در افراد دیگر آنتی‌بادی نمی‌تواند در مدت طولانی دوام آورد. ممکن است کسی که ویروس کرونا گرفته و بهبود یافته دوباره به آن مبتلا شود.

امکان انتقال و گسترش ویروس کرونا قبل از ظاهر شدن علائم در فرد مبتلا به این ویروس وجود دارد. متخصصان برای کمک به مبارزه با ویروس کرونا، به مردم توصیه می‌کنند که هنگام عطسه از یک دستمال یا آستین برای پوشاندن دهان خود استفاده کنند و از پوشاندن دهان و بینی با دست خودداری کنند. دستان خود را مرتبا با آب و صابون یا با مواد ضدعفونی کننده بشویند و اگر از دستمال استفاده کردند، در اولین فرصت آن را در سطل زباله بیاندازند.

منبع: باشگاه خبرنگاران