جمعه، 8 فروردين 1399

احکام خمس | سوال شصت و سه

پرسش :

اگر زن حقوق خود را بعد از دریافت بخواهد به شوهر ببخشد تا صرف مخارج زندگى کند یا سرمایۀ کسبش قرار دهد، آیا خمس آن بر زن واجب است؟ تکلیف شوهر نسبت به آنچه زنش به او بخشیده چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در صورتى که شوهر به آن احتیاج داشته باشد و صرف در مؤونه بنماید، خمس آن مال بر هیچ‌یک از زن و مرد واجب نیست؛ و در غیر این صورت، زن باید آنچه را که به شوهر مى‌بخشد تخمیس نماید، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.