يکشنبه، 10 فروردين 1399

انتقال کرونا به دیگران و مسئولیت پرداخت دیه

پرسش :

آیا جایز است شخص مبتلا به بیماری (کرونا) که برخی از علایم احتمالی در او وجود دارد، با افرادی که از وضعیت او آگاهی ندارند، اختلاط کند؟ و اگر دست به چنین کاری زد و ویروس به آنها منتقل شد، مسئولیت چنین فردی در قبال افرادی که به واسطه او مبتلا شده اند، چیست؟

پاسخ :
اختلاط چنین فردی با دیگران جایز نیست زیرا احتمال انتقال ویروس به آنها وجود دارد و اگر چنین کاری را انجام دهد و باعث ابتلای دیگری شود که از حالش اطلاعی نداشته، ضامن ضرر وارده به آن فرد است و اگر بر اثر ابتلا به این بیماری بمیرد، دیه بر او لازم می شود.

منبع: دفتر آیت‌ الله العظمی سیستانی (مدظله‌العالی)