يکشنبه، 10 فروردين 1399

حکم غسل میت مبتلا به کرونا

پرسش :

آیا غسل مسلمانی که به دلیل بیماری کرونا فوت کرده، همانند دیگر اموات واجب است یا تیمم کفایت می‌کند؟ و اگر مقامات مربوطه اجازه تیمم را نیز ندهند به طوری که میت در کیسه‌های مخصوصی همراه با مواد نگهدارنده شیمیایی قرار داده می شود و بازکردن این کیسه‌ها پیش از دفن ممنوع است، چه کار باید کرد؟

پاسخ :
اگر از ترس انتقال بیماری، امکان غسل میت وجود نداشته باشد، اما امکان تیمم حتی با وجود استفاده از دستکش مهیا باشد، باید انجام شود اما اگر تیمم هم میسر نباشد، و یا مقامات مربوطه از آن منع کنند، بدون غسل و تیمم دفن صورت گیرد.

منبع: ایکنا