يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال سی و هفت

پرسش :

اذن عمومى متولى در وقف خاص، چه صورت دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ بر خلاف وقف عمل کردن جایز نیست، و لکن در بعضى موارد اذن عمومى بر خلاف وقف خاص نمى‌شود، مثل اینکه طعامى از مال موقوف بر اهل علم تهیه شده براى اهل علم و اهل علم کم آمدند، و غذا زیاد ماند که ضایع مى‌شود، متولى طعام را که زیادى است به فقرا یا سایرین که از آنجا عبور مى‌کنند بدهد و آنها را دعوت به غذا کند، مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.