دوشنبه، 11 فروردين 1399

احکام خمس | سوال سیصد و سه

پرسش :

این جانب مقدارى مبلغ و آذوقه را تخمیس نمودم سپس آن را در بانک و یا گوشۀ خانه براى روز مبادا اندوخته نمودم، آیا در آخر سال تخمیس مجدّد لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ تخمیس مجدّد لازم نیست، مخفى نماند این در صورتى است که خمس مال مزبور را از خود آن مال داده باشید امّا اگر بخواهید خمس مال متعلق خمس را از ربح دیگر که خودش متعلق خمس است بدهید باید ربع حساب کنید و بپردازید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.