دوشنبه، 11 فروردين 1399

توصیه به مومنین در مواجهه با خطرات ویروس کرونا

پرسش :

در این شرایط سخت که مومنین با خطرات ویروس کرونا مواجه هستند، چه توصیه‌ای برای آنان دارید؟

پاسخ :
مؤمنان بزرگوار را به امور زیر توصیه می‌کنیم:

الف) پناه بردن به خداوند متعال و تضرّع و استغاثه به درگاه او برای دفع این بلا، و اکثار در انجام دادن کارهای نیک مانند صدقه دادن به فقرا، کمک به افراد ناتوان، خواندن قرآن مجید و دعاهای روایت شده از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) و اهل بیت مطهرشان (علیهم السلام).

ب) بر حذر بودن به تناسب حجم این بیماریِ همه گیر بدون ایجاد آشفتگی و اضطراب، و رعایت کامل عوامل پیشگیری و درمان طبق آنچه اهل اختصاص مقرر کرده‌اند، به دور از روش‌های غیرعلمی.

ج) تلاش برای آگاه کردن دیگران از خطرات کوچک شمردن این ویروس، و ترغیب آنها به رعایت دستورالعمل های صادره از سوی نهادهای ذی ربط و عدم تخلف از آن.

د) کمک به خانواده‌هایی که به دلیل تعطیلی مشاغل و محدودیت رفت و آمد از وضع موجود متضرر شده‌اند.

ه) مراقبت از مبتلایان صرف نظر از انتساب‌های دینی و مذهبی، و تلاش برای تسلّی دادن و برآورده کردن نیازهایشان.

خداوند هرگونه بدی و بلا را از همه دور گرداند.

منبع: دفتر آیت‌ الله العظمی سیستانی (مدظله‌العالی)