جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | غسل: سوال سه

پرسش :

با توجه به اینکه بیشتر خانمها دارای موهای بلند هستند، حکم شستن آنها در غسل چیست؟

پاسخ :
در غسل باید موهای کوتاهی را که جزء بدن حساب میشود بشوید، و شُستن موهای بلند واجب نیست، بلکه اگر آب را طوری به پوست برساند که آنها تر نشود، غسل صحیح است، ولی اگر رساندن آب به پوست بدون شستن آنها ممکن نباشد، باید آنها را بشوید که آب به بدن برسد.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)