جمعه، 15 فروردين 1399

احکام گناهان | سوال شش

پرسش :

در بعضی مجالس عروسی موسیقی تند پخش می‌شود، حکم شرکت در این مجالس چیست و اگر بعد از حضور ما موسیقی شروع شود می توان مجلس را ترک کرد و توهین به صاحب مجلس نیست؟

پاسخ :
در صورتی که موسیقی مناسب با مجالس لهو و لعب است شرکت کردن در آن مجلس جائز نمی‌باشد و در مفروض سؤال در صورتی که احتمال تأثیر می دهید باید نهی کنید و در ادامه آن مجلس را ترک نمائید. (استفتاء/10907) (منهاج 3/م 17)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)