شنبه، 16 فروردين 1399

احکام خمس | سوال هفده

پرسش :

اگر از پاداش پایان خدمت که تنها سرمایه یک کارمند بازنشسته است در بخش کشاورزی و خرید زمین (ایجاد باغ یا مزرعه) به کار گرفته شود به باغ یا مزرعه مذکور خمس تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ :
اگر سرمایه ای شده که زندگی او به آن وابسته نیست و نیاز متعارف او نیست خمس آن واجب است ولی اگر معیشت متعارف او وابسته به آن است با احتیاط واجب خمس آن را بدهد. (استفتاء/18941)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)