شنبه، 16 فروردين 1399

احکام خمس | سوال هجده

پرسش :

آیا به لوازم و وسائل منزل که به علت محدودیت جا، نمی توانیم از آنها استفاده کنیم مثل ماشین لباسشوئی خمس تعلق می گیرد؟

پاسخ :
آنچه از وسایل زندگى خریدارى شده ولى در طول سال به هر علتی مورد استفاده قرار نگرفته خمس به آن تعلق مى گیرد، بلى در وسائل زینتى منزل آنچه که داشتن آن از مؤونه حساب شود خمس واجب نیست. (منهاج 2/م 1217) (استفتاء/6036)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)