شنبه، 16 فروردين 1399

احکام خمس | سوال چهل و نه

پرسش :

اینجانب چند سالی است که خمس خود را محاسبه نکرده ام و حساب اموال از دستم خارج شده است و مشخص نیست که در طی سالهای گذشته چه اموالی و در چه زمانی خریداری شده است و یا چه مقدار پول نقد در حساب موجود بوده است. یکبار نیز به دفتر ایشان در مشهد مقدس مراجعه کردم و در نهایت فرمودند که باید خودتان محاسبه کنید. حال با توجه به عدم امکان محاسبه نسبت به سالهای قبل وظیفه اینجانب چیست؟

پاسخ :
نسبت به سال اخیر را که مى دانید محاسبه کنید و نسبت به سالهاى قبل به دفتر ایشان مراجعه نمائید و با وکلاى ایشان مصالحه نمائید. (استفتاء/ 10)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)