سه‌شنبه، 19 فروردين 1399

احکام نماز جماعت | سوال هفتاد

پرسش :

طلبه‌اى هستم که دست راستم ناقص مى‌باشد یعنى کوتاهتر از دست چپم است و داراى سه انگشت است، بنده هنگام سجده به دلیل اینکه نمى‌توانم کف دستم را بگذارم بر زمین، پشت دستم را بر زمین مى‌گذارم، آیا نمازم صحیح است؟ آیا مى‌توانم براى دیگران امام جماعت شوم؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه مى‌توانید کف دست راست خود را بر جایى مرتفع بگذارید این گونه نماز بخوانید وگرنه به همان صورت که در سؤال فرض شده بخوانید، و به هر حال با اجتماع سایر شرایط مى‌توانید امام جماعت شوید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.