جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | سوال هشتاد و سه

پرسش :

بنده در بعضى ایام مانند ماه محرم و ماه رمضان بسیار خوب نماز و عبادت مى‌کنم. ولى در بعضى از ماهها خیلى سست این کار را مى‌کنم. نمى‌دانم چرا؟ مى‌خواستم بپرسم دلیل آن چیست و چه کار باید بکنم؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در ماه مبارک رمضان و در ماه محرم موفق هستید و با حال خوب نمازها را مى‌خوانید خدا را شکر کنید، و در بقیۀ ماهها هم سعى کنید به نماز اهمیت بدهید چون نماز اولین عملى است که از انسان دربارۀ آن سؤال مى‌شود و در بعضى از روایات آمده: اگر نماز قبول شود بقیۀ اعمال هم قبول مى‌شود و اگر نماز رد شود بقیۀ اعمال هم رد مى‌شود، چه انسان به نمازش اهمیت بدهد یا ندهد باید بداند کسى که به نمازش اهمیت ندهد خسران بر او خواهد بود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.