جمعه، 22 فروردين 1399

احکام خانواده | ازدواج: سوال دویست

پرسش :

آیا در هزینه کردن مال یا پولى که زن در اثر کار کردن یا بخشش دیگران مانند پدر یا شوهر به دست مى‌آورد، اذن شوهر لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در تصرف زن در اموال خودش اذن شوهر لازم نیست لکن احتیاط مستحب این است که در این تصرفات به شوهر اطلاع دهد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.