شنبه، 23 فروردين 1399

احکام غسل | سوال سی و هشت

پرسش :

کسى که در آب غسل ترتیبى مى‌کند، آیا براى شستن هر یک از اعضاى سه‌گانه لازم است نخست همۀ آن عضو را از آب خارج کند، سپس به قصد شستن زیر آب ببرد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ هر جزئى از بدن که شسته مى‌شود به قصد غسل باید قبلاً خارج آب باشد، و بقیۀ اجزاء لازم نیست در هنگام غسل آن جزء بیرون از آب باشد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلداول، قم: نشر سرور، 1385.