يکشنبه، 24 فروردين 1399

احکام غسل | سوال پنجاه و هفت

پرسش :

جوانى است دانشجو در اوایل سالهاى تکلیف، وظایف شرعى از جمله نماز و روزه را انجام مى‌داده و همچنین شنیده بود که جنب باید غسل جنابت بکند، ولى کیفیت آن را نمى‌دانسته و فقط به حمام مى‌رفته و خود را مى‌شسته است. در حال حاضر وظیفۀ این فرد نسبت به نماز و روزه‌هاى گذشته‌اش چیست؟ چه باید بکند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر اعتقاد داشته به صحت غسل و بعد فهمیده که باطل بوده، روزه‌هایى که گرفته قضا ندارد ولى نمازهاى خود را باید قضا کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.