يکشنبه، 24 فروردين 1399

احکام غسل | سوال شصت و دو

پرسش :

صبح از خواب برمى‌خیزم، بللى احساس مى‌کنم، حکمش چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در صورتى که علم یا اطمینان دارد که منى از او خارج شده باید غسل جنابت بنماید و اگر به لباس رسیده لباس نجس شده است، و در صورت شک در اینکه مایعى که خارج شده منى است یا غیر آن باید علائم منى را که در رسالۀ عملیه ذکر شده ملاحظه کنید اگر علائم منى موجود باشد حکم به منى بودن مى‌شود و الاّ مایع مذکور حکم منى را ندارد و غسل واجب نیست، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.