يکشنبه، 24 فروردين 1399

احکام غسل | نفاس: سوال دو

پرسش :

زنى که «سزارین» شده و بچه‌اش به دنیا مى‌آید، خونى که هنگام جراحى یا پس از آن، از محل معتاد یا غیر معتاد بیرون مى‌آید، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در فرض مزبور خونى که از محل معتاد خارج مى‌شود، نفاس نیست، مگر آنکه خون مزبور اوصاف دم حیض یا در ایام عادت باشد که محکوم به حیض است، و اگر از غیر محل معتاد خارج شود بنابر احتیاط واجب نمازهایش را باید بخواند، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.