يکشنبه، 24 فروردين 1399

مبطلات روزه / مبطلات روزه / خوابیدن شخص جنب تا اذان صبح: سوال دو

پرسش :

سال قبل در سحر ماه رمضان غسل جنابت بر من واجب شد و وقتی بیدار شدم با خود گفتم صبر می‌‌کنم تا وقت تنگ شود آنگاه تیمّم به نیابت از غسل می‌‌کنم ولی خوابم برد و بیدار نشدم تکلیف من چیست؟

پاسخ :
اگرچه بنا داشتید به وظیفه خود در تنگی وقت عمل کنید، لکن قضای آن روز بر شما واجب است بلی اگر وظیفه شما تیمَم بوده باشد و تصمیم بر تیمّم هم قبل از فجر داشته باشید لکن خوابتان برده باشد، در خواب اول روزه صحیح است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری