يکشنبه، 24 فروردين 1399

مبطلات روزه / غسل ارتماسی روزهدار بر اثر فراموشی

پرسش :

اگر شخص روزه‌‌دار جنب باشد و تا قبل از اذان ظهر متوجه آن نشود و پس از آن غسل ارتماسی نماید، آیا روزه‌ اش باطل می‌ شود؟ و اگر بعد از غسل متوجه شود که در حال روزه غسل ارتماسی نموده است، آیا قضای آن واجب است؟

پاسخ :
اگر غسل ارتماسی بر اثر فراموشی و غفلت از روزه‌‌دار بودن باشد، غسل و روزه او صحیح است و قضای روزه‌ اش بر او واجب نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری