سه‌شنبه، 2 ارديبهشت 1399

خطر ابتلا به ویروس کرونا و حکم روزه

پرسش :

اگر پزشکان متخصص بگویند که خشک شدن دهان و حلق به مدت زیاد، خطر ابتلاء به بیماری کرونا را زیاد می‌کند، وظیفه ما نسبت به روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان امسال چیست؟

پاسخ :
[اگر چنین مطلبی از نظر پزشکی ثابت باشد] در صورتی که انسان نتواند به‌طور دیگری جلوی خطر ابتلا به بیماری را بگیرد و روزه گرفتن هم متوقف بر نوشیدن آب در بین روز باشد شخص باید روزه بگیرد و [هر وقت دهان و حلق او خشک شد] به مقدار ضرورت آب بیاشامد و بنابر احتیاط واجب از سایر مفطرات [مبطلات] روزه اجتناب نماید و باید بعداً قضای آن را به جا آورد.

منبع: شبکه اجتهاد