پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

معنای فوریت در وجوب پرداخت خمس

پرسش :

یا پرداخت خمس واجب فوری است؟ یعنی اگر شخص، سر سال خمسی، خمس اموالش را جدا نموده باشد، آیا لازم است همان وقت آن را به مرجع خود تحویل دهد یا اینکه فاصله‌ی بین جدا کردن و پرداخت کردن اگر متعارف باشد، اشکال ندارد؟

پاسخ :
پرداخت خمس فوریت دارد و اگر پرداخت فوری مشکل است می‌تواند تا زمان امکان پرداخت، از طریق تماس تلفنی اجازه بگیرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری