پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

سهام سقوط‌کرده در بورس

پرسش :

من دو سال پیش وامی به مبلغ پنج میلیون تومان گرفتم و با آن سهام خریدم ولی پس از خرید، ارزش سهام کاهش یافت و حدود سه میلیون تومان گشت و اقساط وام هم تمام شد، حالا سؤال این است که من باید خمس پنج میلیون را بدهم یا سه میلیون؟

پاسخ :
اگر قبل از رسیدن سر سال خمسی اول سهام ۳ میلیون شده است طا تا سر سال خمس اول اقساط پرداخت شده بیشتر از ۳ میلیون نبوده است، خمس سه میلیون کفایت می‌کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری