پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

عدم توانایی پرداخت | سوال دو

پرسش :

شخصی در خارج به سر می‌برد که خمس اموالش را نمی‌پرداخته و خانه ای با مال غیرمخمّس خریده که در حال حاضر مال کافی برای ادای خمس آن ندارد، ولی هر سال مقداری بیشتر از خمس به جای خمسی که بدهکار است می‌پردازد، آیا این کار او صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
در فرض سؤال باید خمسی را که برعهده دارد، محاسبه نموده و مهلت بگیرد تا بعداً آن را به‌تدریج بپردازد و در مورد آنچه تا به حال پرداخته، به یکی از وکلای ما مراجعه نماید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری