پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

محلّ ادای مبلغ دست‌گردان شده

پرسش :

مطرح شده است که در هر دفتری که پول خمس را دست‌گردان کرده‌ایم باید خمس را بعداً به همان دفتر پرداخت نماییم. آیا این‌گونه است یا اجازه می‌فرمایید که بعد از دست‌گردان به هر یک از نمایندگان شما در استانها پول خمس داده شود؟

پاسخ :
بدهی بابت دست‌گردان، بدهی به صندوق سهمین مبارکین است نه به شخصی که دست‌گردان کرده است، لذا به هر یک از نمایندگان مجاز مقام معظّم رهبری (دام ظلّه) بپردازید کافی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری