پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

پرداخت خمس با سلب استطاعت حج

پرسش :

اگر فردی مستطیع شده و سال خمسی‌اش نیز قبل از ثبت‌نام حج تمتّع فرا می‌رسد، اگر بخواهد خمس بپردازد دیگر وجه کافی برای ثبت‌نام نخواهد داشت. آیا خمس به آن تعلّق می‌گیرد؟ و آیا این فرد از استطاعت ساقط می‌شود؟

پاسخ :
اگر قبلاً استطاعت حاصل شده، در فرض سؤال باید مبلغ مذکور را با وکیل مُجاز ولی امر خمس، دست‌گردان کرده و بدهی خویش را به‌تدریج بپردازد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری