پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس حقوق معوّقه | سوال یک

پرسش :

حقوق ماهیانه‌ی کارمندان که پرداخت آن توسّط دولت چند سال به تأخیر افتاده، آیا هنگام دریافت، جزو درآمدهای همان سال (سال دریافت) محسوب می‌شود و محاسبه‌ی خمس آن در سر سال خمسی واجب است یا اینکه به این مال اصلاً خمس تعلّق نمی‌گیرد؟

پاسخ :
حقوق معوّقه از درآمدهای سال دریافت آن محسوب می‌شود و در مقدار زائد بر مخارج آن سال، خمس واجب است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری