پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس حقوق معوّقه | سوال دو

پرسش :

جایی که در آن کار می‌کنم، چند سال است مبلغی به من بدهکار است که تاکنون آن را نپرداخته است، آیا به این مبلغ به مجرّد دریافت آن خمس تعلّق می‌گیرد یا اینکه باید یک سال بر آن بگذرد؟

پاسخ :
مبالغی که طلب دارید اگر بابت اجرت کار باشد و سر سال خمسی قابل دریافت نباشد، جزو درآمد سالِ دریافت آن محسوب می‌شود که اگر در همان سالِ دریافت در مؤونه مصرف شود، خمس ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری